A2 News – Të rinjtë denoncojnë bulizmin

Të ftuara në emisionin e mëngjesit “Dita jonë” kanë qenë dy nxënëset Debora Hasanaj dhe Xhesika Pasha, që shkruajnë në blogun “Reporteri” si dhe Diana Kanaj drejtuese e skuadres së Tiranës në World Vision. Vajzat kanë folur për problematikat që të rinjtë hasin në shkolla. Ato kanë komentuar gjithashtu edhe ngjarjet e fundit të ndodhura ndaj adoleshenteve në Shqipëri dhe Kosovë. Bulizmi dhe siguria online ishin cështje që u trajtuan gjatë emisionit ku u përmendën edhe gjetjet e studimeve të World Vision.

https://www.youtube.com/watch?v=YY9WapfWHMs&app=desktop&fbclid=IwAR1Iab4sPDC31ep78uXVlIdEJZCCCYp-oIUcSle17NajeBie2f7raDZBelI