A2 News – Polici ngacmoi 15-vjeçaren, nëna e vajzës: Fillimisht nuk më pranuan denoncimin

Një punonjës i policisë në Malësinë e Madhe është vënë në pranga policia, pasi dyshohet së ka ngacmuar seksualisht më një të mitur. Video është gjetur nga nëna e vajzës dhe më pas është dorëzuar nga ajo në media, e më tej edhe në polici. Nuk i kanë pranuar denoncimin, të paktën sipas saj, e cila shprehet se në polici i kanë thënë që të mos merret me atë person pasi është malësor e me “Rilindjen”. Disa orë pasi video është bërë publike, është bërë shoqërimi i policisë”.

https://a2news.com/2019/02/12/polici-ngacmoi-15-vjecaren-nena-e-vajzes-fillimisht-nuk-me-pranuan-denoncimin/