A journey towards hope / Një udhëtim drejt shpresës

Rinia; mbrojtja e fëmijëve; emergjencat; shëndetësia; arsimi; zhvillimi ekonomik janë disa nga ndërhyrjet kryesore gjatë udhëtimit të World Vision në Lezhë për të sjellë një ndryshim afatgjatë dhe të qëndrueshëm për komunitetin. Dëgjoni rrëfimet mbresëlënëse të anëtarëve të komunitetit lezhian.