“Histori të pathëna 3” – Konkurs Kombëtar i pikturës dhe vizatimit bardh e zi

World Vision Albania dhe UNICEF Albania ftojnë të gjithë artistët e rinj shqiptarë, të moshës mbi 16 vjeç (të cilët jetojnë brenda ose jashtë vendit), për të marrë pjesë në konkursin kombëtar të pikturës dhe vizatimit bardh e zi “Histori të pathëna 3”. Ky konkurs synon që përmes artit, të rrisë ndërgjegjësimin mbi fenomenin e […]