#Sport4all, terrene të reja sportive për 562 fëmijë dhe adoleshentë në Tiranë

Dy terrene të reja sportive janë tashmë në dispozicion të 562 fëmijëve dhe adoleshentëve të shkollës “Kolë Jakova” në Tiranë, për të zhvilluar orët e Edukimit Fizik, por edhe për të organizuar aktivitete të ndryshme sportive. Rikonstruktimi i fushës sportive të lojërave me dorë dhe fushës së futbollit është mundësuar nga organizata World Vision Albania […]