Librazhd, 1871 persona përfitues direkt të projektit ‘Kia Green Light Project’

1871 persona do të jenë përfitues direkt të projektit “Kia Green Light Project” që ka nisur të zbatohet në Bashkinë Librazhd. Aktualisht po punohet për ngritjen e Qendrës Komunitare Multifunksionale, ku fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara do të marrin shërbime shëndetësore dhe psiko-sociale. Ndiqni videon përmbledhëse të ceremonisë së inaugurimit për të […]

Inaugurohet pika e parë dhe e vetme e grumbullimit për prodhimet lokale të Librazhdit

Fermerët e Librazhdit kanë tashmë një ambient i cili do të shërbejë për grumbullimin, magazinimin, promovimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore dhe blegtorale që kultivohen në këtë bashki. Prodhimet e fermerëve të kësaj zone deri më tani kanë gjetur dritën e shitjes dhe tregtimit vetëm brenda një rrethi të ngushtë, siç pohojnë vetë ata.  Lajmin […]