Jeta e Mirës, si një tablo që i ka të gjitha ngjyrat

Mira jeton në Korçë. Ajo është nënë e dy fëmijëve, një djali 12 vjeç dhe një vajze 9 vjeçe. Familja e saj është nga rastet që ka përfituar mbështetje të shumëanshme nga World Vision Shqipëri në kuadër të programit RE-INVEST: që nga ndihma me pakot ushqimore, përfshirje të fëmijëve në orët lëndore shtesë pas mësimit, […]