Çfarë është SAY IT DIGITAL?

SAY IT digital është një projekt i cili synon të ndërlidhë të rinjtë, duke integruar përdorimin e teknologjisë, për të shprehur nevojat, sfidat dhe vizionin për të ardhmen e tyre dhe të vendit. Pas një procesi konsultimi dhe diskutimi me vetë të rinjtë, rezultoi se punësimi është një nga nevojat dhe sfidat më të rëndësishme […]

Të bësh punën që ti do është arritje, sidomos në realitetin shqiptar

Nga Fjodora Fjora Të bësh punën që ti do, është arritje, sidomos në realitetin shqiptar. Këto 25+ vite eksperiencë në median televizive më kanë treguar se nëse e do me gjithë shpirt punën që bën, nëse ke pasionin dhe zemrën aty, do të jesh më i lumtur dhe më produktiv.  Rruga për të arritur aty […]