Histori nga e tashmja

_DSC9256

Nëse do na kërkonit një recetë për një sipërmarrje të suksesshme nuk e dimë, ajo që dimë dhe që puna me fermerët na ka treguar ndër vite është kjo: 2 pika guxim, 3 lugë njohuri, 4 filxhanë vullnet dhe një tas plot me përkushtim janë receta e duhur për çdo sipërmarrje të suksesshme.  5 fermerë […]