Sara nga Shkodra/Siguria në internet

images

Siguria në internet nga Sara Interneti tanimë ka zënë një vend thelbësor në jetën e secilit prej nesh e që përdoret nga të gjitha moshat, kryesisht nga të rinjtë. Sot, konsiderohet si një mundësi e mirë, sepse me anë të internetit ne mund të kërkojmë informacione nga më të ndryshmet duke zgjeruar kështu horizontin tonë, […]

Nga Lunida, Kurbin- Në mes të errësirës ka dritë

3_7

Ndodh që secili nga ne, shpesh herë të përballet me vështirësi, me sfida sepse sfidë është vetë jeta. Ngritjet dhe ngjitjet e jetës gërshetohen me dështimet dhe sukseset, lumturitë dhe zhgënjimet. Jeta nuk është lëndinë trëndafilash, ndaj edhe gjembat e saj thumbojnë fort, por duhet në jetë të jesh i fortë. Unë, adoleshentja e ‘botës […]