“Braktisa shkollën për të ushqyer familjen”

GettyImages_145659716

L. ishte vetëm 13 vjeç kur u detyrua të braktiste shkollën si pasojë e varfërisë në familjen e saj. Vogëlushja jeton në një nga fshatrat e Shkodrës së bashku me nënën dhe me motrën e saj, pasi babai i ka braktisur prej shumë vitesh dhe jeton në emigracion. Më e vogla e familjes nisi të […]