ABC News – Të verbërit kërkojnë më tepër vëmendje nga shteti

Në ditën ndërkombëtare të shkopit të bardhë, personat që nuk shikojnë kërkojnë më tepër vëmendje nga shteti. Në të gjithë Shqipërinë jetojnë 11 mijë persona të verbër. Në Tiranë, pak prej tyre në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë marshuan për përmirësimin e standardeve të jetesës. Ata kërkojnë të jenë të pavarur dhe këtë jua […]