Alban Skënderaj ambasador i Tungjatjeta

Alban Skënderaj, është ambasador i 33 mijë fëmijëve në World Vision Shqipëri & Kosovë.Në prag të Krishtlindjeve ai i fton shqiptarët të jenë pjesë e Tungjatjeta…Jetë! Një kauzë e cila ka në zemër fëmijët me Aftësi të Kufizuara! 

Tungjatjeta Leonora!

BEV_2984

Rruga për në shtëpinë e Leonorës është e gjatë. Mban rreth 40 minuta me makinë. Në një pjesë të rrugës nuk duken më shtëpi dhe të duket sikur ke humbur rrugën. Por nuk duhet dhe shumë dhe fillojnë të shquhen disa shtëpi, tek tuk. Pas malit dallohet edhe shtëpia e Leonorës, bashkë me 3-4 shtëpi […]

Tungjatjeta Mariglen!

BEV_3769

Marigleni 9-vjeçar është djali i dytë i familjes. Ai erdhi në jetë 1 vit pas lindjes së të motrës, Irenës.  E ëma, Hatushja, tregon se në lindje, çdo gjë shkoi mirë. Por, ndërsa ai rritej, të afërmit filluan t’i thonin që djali nuk po zhvillohej si bashkëmoshatarët. Ai nuk po fliste si ata… Pas disa […]

Tungjatjeta Jasmina!

BEV_4003

Jasminës i pëlqen të dëgjojë muzikë, të shohë filma vizatimorë në televizor, të dalë shëtitje me motrën dhe vëllain. I pëlqen kur mami e vesh me rrobat e saj të preferuara dhe kur i përkëdhel kokën teksa i kreh flokët, por më shumë se çdo gjë tjetër Jasminës i pëlqen të dëgjojë zërin e të […]

Tungjatjeta Irena!

BEV_3760

Irena është 10 vjeçe dhe jeton në një prej fshatrave më të varfër të Librazhdit. Në qendër të tij është ndërtuar një xhami. Ajo është ndoshta e vetmja gjë me të cilën krenohen bashkëfshatarët atje dhe e përdorin edhe si pike orientimi gjithashtu.  Ajo dhe i vëllai, Marigleni, na presin në oborrr, plot gëzim. Irena […]