Në ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet

1512484969635

Rreth 600 familje janë përmbytur nga rreshjet e ditëve të fundit vetëm në Bashkinë e Kamzës.  Blerina Lako, punonjëse e World Vision, duke biseduar me Nazmijen. Në familjen e Bashkim Hulit, uji ka përfshirë të gjitha orenditë, ushqimet, dhe veshjet. Në këtë shtëpi me çati të dëmtuar, ku uji depërtoi jo vetëm nga toka, por […]