Çdo moment i humbur nuk kthehet pas…

foto web_0 (1)

Profesioni i Irinit është mësuese, por aktualisht punon si përgjegjëse në shtëpinë e fëmijës së Kishës Orthodhokse Autoqefale Shqiptare në Manastirin e Shën Vlashit. “Kam 3 fëmijë, 2 vajza dhe 1 djalë. Jam  autoritare, kërkoj shumë dhe shpesh jam shumë e ashpër. Vendos rregullat e mia dhe anëtarët e familjes duhet t’i pranojnë e t’i […]