UDHËTIMI I FËMIJËRISË

BEV_5325slctd

Përmes kësaj foto-eseje “Udhëtimi i Fëmijërisë” dhjetra fëmijë nga Dibra, që përfaqësojnë zërin e qindra mijë të tjerëve anëkënd Shqipërisë, kanë ngritur zërin për të drejtat e tyre. Postuar: 23/11/2016

Bullizmi

Kjo video u realizua në kuadër të 20 nëntorit, Ditës Botërore të të Drejtave të Fëmijëve, për të ilustruar një nga problemet që ata hasin më së shumti: Bullizmin.

Duke rritur një brez tolerant

Igli, Merais & Isni

Fëmijët në Shqipëri rriten në një mjedis të dhunshëm. Sipas Raportit të Mirëqenies së Fëmijëve, publikuar nga World Vision në 2016-ën, 70 % raportojnë se kanë përjetuar dhunë. Fëmijët dhunohen në shtëpi, në shkollë, në rrugë dhe nga bashkëmoshatarët, duke u rritur me një model dhune e cila tejçohet nga brezi në brez. Kjo është […]