Librazhd, hapet qendra komunitare për ofrimin e shërbimeve të integruara

3_55 (1)

Word Vision në bashkëpunim me MEDPAK dhe Bashkinë e Librazhdit  mbështesin  qëndrën  komunitare për ofrimin e shërbimeve  të integruara ditore  për fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuar. Rreth 470 fëmijë dhe prindër  do të kenë mundësi  të marrin shërbime të  specializuara ditore në këtë qëndër. Fëmijëve dhe prindërve do tu ofrohet këshillim Psiko […]