Kam mësuar se jam e veçantë

2_74 (1)

Monda është një vajzë 12 vjeçare, bjonde e bukur, me sy bojëqielli dhe me një buzëqeshje mbresëlënëse. Ajo e do shumë shkollën dhe përpiqet fort të ketë rezultate të mira. Ajo jeton me prindërit, me vëllain dhe motrën. Familja jeton në Durrës, në një familje me të ardhura të pakta. Ajo ka lindur me aftësi […]