Të rinjtë në Shqipëri hapin OJF-në e tyre

DSC_2804_0

“Nisi si një ëndërr. Kishim kaq shumë kohë që e ëndërronim. Ndërsa tani është bërë diçka konkrete”, – tha e emocionuar Erjona,  23- vjeçare. Tre vjet pasi World Vision krijoi grupin “ Të Ndryshojmë të Ardhmen”,  si pjesë e punës së World Vision në Dibrër, ky grup ka më tepër se 300 pjesëmarrës dhe vazhdon […]