Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre

You are here

  • 25-02-22 |

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre Rritja e numrit të rasteve të dhunës, të bëra publike përmes raportimeve të mediave...

Tungjatjeta.al

 
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Soni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni