Zëri – Delawie: Transparenca, mënyra më e mirë për ta luftuar korrupsionin

Greg_Delawie14952016731531470528

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie, thotë se transparenca është mjeti më i mirë për luftimin e korrupsionit. Ai ftoi qytetarët që të vazhdojnë të kërkojnë të dhëna nga institucionet si dhe përmes projektit Dig data.

http://zeri.info/aktuale/207476/delawie-transparenca-menyra-me-e-mire-per-ta-luftuar-korrupsionin/