VOA – Studim mbi korrupsionin në arsimin shqiptar

zeri amerikes

Në Shqipëri, sistemi arsimor, sipas një studimi, po has vështirësi të shumta, nga shkollat e dëmtuara dhe deri te rryshfetet për mësuesit. Studimi theksoi punësimin e mësuesve me mbështetje politike, favorizimin e nxënësve dhe plagjiaturat e diplomave.

https://www.zeriamerikes.com/a/4653914.html