VOA – Shqipëria merr presidencën e OSBE-së në 2020

osce

Shqipëria do të ketë presidencën e OSBE-së në vitin 2020. Vendimi është marrë dje gjatë Këshillit të ministrave të Organizatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Europë. Kandidatura e Shqipërisë për kryesimin e OSBE-së u bë e ditur pak muaj më parë nga kryeministri Edi Rama.

https://www.zeriamerikes.com/a/4688132.html