VOA – Prishtina 2018: “Vrapo për paqe dhe tolerancë”

maratona prishtina

Në Kosovë, është mbajtur për të tetëmbëdhjetën herë gjysmë maratona ndërkombëtare Prishtina 2018. Me moton, “vrapo për paqe dhe tolerancë”, ky aktivitet sportiv mblodhi rreth 1100 atletë profesionistë e amatorë nga e gjithë bota. Këtë vit si garues mori pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

https://www.zeriamerikes.com/a/maratone-prishtine-2018-paqe-tolerance/4369786.html