Vizion Plus – Takimi rajonal i Selanikut

Bushati

Nisi sot në Selanik takimi i tretë rajonal mes Shqipërisë, Greqisë Maqedonisë dhe Bullgarisë. Në fjalën e tij hapëse Ministri i jashtëm i Greqisë Nikos Kotzias, u shpreh se të katërta këto vende duhet të thellojnë bashkëpunimin për energjinë dhe transportin për të përmbushur sfidat e kohës. Ai u shpreh se “të gjithë dëshirojnë të zgjidhim problemet e rajonit dhe të shkojnë së bashku në rrugën evropiane.

https://www.vizionplus.tv/takimi-rajonal-i-selanikut/