Vizion Plus – Kujdestaria e fëmijës dyshohet se solli krimin e trefishtë në Unazën e Re

Unaza-e-Re

Pak orë pas krimit të trefishte në zonën e Unazës së Re dalin në pah të tjerë detaje në lidhje me arsyet që kanë cuar Majlind Lilën drejt aktit ekstrem për të vrarë me pistolete ish vjehrrin dhe ish vjehrrën e më pas për ti dhënë fund edhe jetës së tij. Majlind Lila rreth 50 vjec, kishte bashkëjetuar për gati 1 vit e gjysmë me Nevila Matën, por pa bërë celebrim me vajzën e dy viktimave. Nga kjo bashkëjetese ata kishin edhe një fëmijë. Pas lindjes së fëmijës ata kishin mosmarrëveshje dhe prej një viti ishin të ndarë.

https://www.vizionplus.tv/kujdestaria-e-femijes-dyshohet-se-solli-krimin-e-trefishte-ne-unazen-e-re/