Vizion Plus – Italiani Luigi Soreca pritet të zëvendësojë Romana Vllahutin-in

00

Luigi Soreca pritet te zëvëndësoje Romana Vlahutinin në krye te delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë. Aktualisht Luigi Soreca është Drejtor për Sigurinë në DG HOME, institucion që kontribuon në objektivin e BE-se për të ofruar një nivel të lartë sigurie për qytetarët evropianë dhe rrjedhimisht në fushën e drejtësisë, lirisë dhe sigurisë.

https://www.vizionplus.tv/italiani-luigi-soreca-pritet-te-zevendesoje-romana-vllahutin-in/