Vizion Plus – Fluks virozash në qendrat shëndetësore, fëmijët janë më të prekurit

Ndryshimi i shpeshtë i temperaturave ka bërë që qendrat shëndetësore të përballen me një fluks të madh të prekurish nga virozat. Sipas mjekëve më të rrezikuarit janë fëmijët deri në 6 vjeç. Në periudhën e vjeshtës virozat janë më të shpeshta dhe sipas mjekëve specialistë nuk duhet neglizhuar asnjë nga simptomat.

https://www.vizionplus.tv/fluks-virozash-ne-qendrat-shendetesore-femijet-jane-me-te-prekurit/