Vizion Plus – Fëmijët me hipertension, Mjekët: shkak, ushqimi i keq dhe pijet me ngjyrë

Nëse mendoni se nga tensioni i larte vuajnë vetëm te rriturit, gaboheni! Vitet e fundit hipertensioni po shfaqet dhe te fëmijët. Mjeket kane konstatuar raste me hipertension tek moshat pediatrike dhe arsyeja kryesore sipas tyre janë ushqimet dhe pijet me ngjyrues. Si mund te kuptohet hipertensioni tek fëmijët? Mjeket tregojnë se ankesat e vazhdueshme për dhimbje koke janë një shenje qe nuk duhet neglizhuar.

https://www.vizionplus.tv/femijet-me-hipertension-mjeket-shkak-ushqimi-i-keq-dhe-pijet-me-ngjyre/