TV 7 Albania – “Familja 7” Trajtim me dinjitet për të miturit

E ftuar në emisionin “Familja 7” ka qenë e ftuar Artina Morava, drejtuese programi në World Vision. Ajo ka folur për bashkëpunimin dhe mbështetjen që World Vision ka dhënë për përmirësimin e komuniteteve në Shqipëri, veçanërisht fëmijët. Për herë të parë në Shqipëri do të ketë hapësira të posaçme për trajtimin e të miturve gjatë shoqërimit në komisariatet e policisë. Ajo ka folur gjithashtu edhe për studimet e fundit dhe aktivitetet e World Vision si Festivali i Rinisë, lançimin e Fushatës Kundër Dhunës ndaj Fëmijëve, programin Tungjatjeta etj.

https://www.youtube.com/watch?v=upHoEcprz9c&feature=youtu.be