Troç.al – Gent Bushpepa, këngëtari me zë të fortë dhe shpirt të butë ka një mesazh për ju! Ndihmojeni këtë engjëll

genti

Eugent Bushpepa tregon edhe njëherë se ka një zemër të madhe. Ai ka pranuar jo vetëm të jetë Ambasador i “World Vision” për programin social “Tungjatjeta…Jetë”, por të udhëtojë, në ato zona ku Tungjatjeta ka nisur. Emanueli është një ndër fëmijët që sot po merr shërbime të specializuara nga ekipi i Tungjatjetës, por kjo nuk mjafton! Në të gjithë vendin janë rreth 70 mijë fëmijë me një aftësi të kufizuar dhe vetëm, 8 % e tyre përfitojnë nga shërbimet e specializuara.

http://troc.al/2018/07/09/gent-bushpepa-kengetari-me-ze-te-forte-dhe-shpirt-te-bute-ka-nje-mesazh-per-ju-ndihmojeni-kete-engjell/