Top Channnel – Dita botërore e Diabetit, Manastirliu: Fisha falas për të gjithë të prekurit deri në moshën 23 vjeç

Diabeti është një sëmundje kronike me kosto të lartë sociale, shëndetësore dhe ekonomike. Në ditën botërore të Diabetit, ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu foli edhe për kategorinë e të sëmurëve me diabet që janë studentë, ku të gjithë personat me diabet deri në 23 vjeç, fishat e diabetit do të jenë falas.

http://top-channel.tv/2018/11/14/dita-boterore-e-diabetit-manastirliu-fisha-falas-per-te-gjithe-te-prekurit-deri-ne-moshen-23-vjec/