Top Channel – “Tirana Dhuron”, ushqime, rroba dhe lodra për familjet në nevojë

tirana dhuron

Në Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, fëmijë të grupmoshave të ndryshme dhe qytetarë iu bashkuan Bashkisë së Tiranës, duke dhuruar lodra dhe veshje, të cilat do të dërgohen pranë qendrave sociale, kopshteve dhe shkollave. Ndërkohë, aktivitetet vijuan më tej me drekën në qendrat sociale.

http://top-channel.tv/2018/12/05/tirana-dhuron-ushqime-rroba-dhe-lodra-per-familjet-ne-nevoje/