Top Channel – Qendër 3 në 1. Ambulancë, shkollë dhe kopsht në Stan Karbunarë

Një ndërtesë në fshatin Stan Karbunarë funksionon si një qendër shëndetesore, si kopsht dhe shkollë. Kur ka mësim, nuk kryhen vizita, por me largimin e pacientëve nga mjediset e kopshtit, shkollës dhe qendrës shëndetësore, bakteret mbeten aty. Kjo qendër u shërben 5500 banorëve. Kushtet e saj nuk janë të mira, ndaj është kërkuar disa herë ndërhyrja e Drejtorisë së Shëndetit Publik.

http://top-channel.tv/2018/10/16/qender-3-ne-1-ambulance-shkolle-dhe-kopsht-ne-stan-karbunare/