Top Channel – Ministri gjerman në Tiranë: Politika të mos pengojë integrimin

I ashpër ndaj politikanëve shqiptar është shprehur ministri i Jashtëm gjerman, duke kërkuar nga ta që të marrin përgjegjësitë që u takojnë dhe të mos pengojnë integrimin e vendit. Ministri gjerman u ndal më specifikisht tek Vettingu në Shqipëri, për të cilin vlerësoi se është një proces që asnjë vend tjetër i rajonit se ka kaluar.

http://top-channel.tv/2018/07/22/ministri-gjerman-ne-tirane-politika-te-mos-pengoje-integrimin/