Top Channel – Meta, darkë me Patriarkun e Moskës: Harmonia fetare, thesari i çmuar i trashëgimisë sonë

kyrill

Presidenti Meta ka mbajtur një darkë zyrtare me Patriarkun e Moskës dhe të Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill. “Harmonia, respekti i ndërsjellë, toleranca, mirëkuptimi, vlerësimi reciprok dhe solidariteti janë tiparet e raporteve mes besimeve fetare në Shqipëri si dhe thesari më i çmuar i trashëgimisë sonë historike dhe kombëtare”, është shprehur Presidenti Meta.

http://top-channel.tv/2018/04/29/meta-darke-me-patriarkun-e-moskes-harmonia-fetare-thesari-i-cmuar-i-trashegimise-sone/