Top Channel – Luftë obezitetit, Britania do të ndalojë pijet energjike për fëmijët

5472-1

Qeveria britanike pritet të ndalojë shitjen e pijeve energjike “Red Bull”, “Monster Energy” dhe të tjera, për fëmijët në Angli, pas shqetësimeve në rritje mbi ndikimin e kafeinës dhe sheqerit të tepërt te shëndeti i të rinjve.

http://top-channel.tv/2018/08/30/lufte-obezitetit-britania-do-te-ndaloje-pijet-energjike-per-femijet/