Top Channel – Librat “jo” arsimorë; Ekspertët gjejnë pasaktësitë në tekstet shkollore

Buxheti i rritur për arsimin dhe reforma me tekstet shkollore nuk e ka zgjidhur problemin e pasaktësive të rënda që gjenden në këto tekste. Gjeografia për shkollat 9 vjeçare është e mbushur me pasaktësi të renda shkencore dhe me shifra që nuk kanë asnjë lidhje me studimet dhe statistikat zyrtare.

http://top-channel.tv/2018/11/21/librat-jo-arsimore-ekspertet-gjejne-pasaktesite-ne-tekstet-shkollore/