Top Channel – Jeta me diabetin, studentja: Fishat nuk na rimbursohen

Në Shqipëri nuk ka ende një numër të saktë të fëmijëve dhe të rinjve me diabet. Mendohet së të sëmurët mund të jenë mbi 1500, megjithëse numri mbetet në rritje për shkak të kequshqyerjes. Jeta e Deas, por edhe mijëra të rinjve varet vetëm nga insulinat dhe fishat matës të diabetit. Por në skemën e rimbursimit është përfshirë vetëm insulina.

http://top-channel.tv/2018/11/05/jeta-me-diabetin-studentja-fishat-nuk-na-rimbursohen/