Top Channel – Fiks Fare: Fshirja e skadencës te qumështi pluhur që përdoret te fëmijët e vegjel

Investivigimi i Fiks Fare ka nxjerrë sesi qumeshti që tregtohet për fëmijët e vegjël në disa raste edhe për të sapolindurit, i fshihet data e skadencës dhe më pas shitet në minimarkete dhe supermarkete.

http://top-channel.tv/video/fiks-fare-8-maj-2018-pjesa-2/