Top Channel – Fëmijët rrezikojnë jetën, kalojnë Vjosën me “teleferik” për në shkollë

vjosa

Gjatë 9 viteve të fundit, gazetarët e “Fiksit” kanë shkuar 7 herë në fshatin Kallëm, ku fëmijët kalojnë lumin me teleferik. Situata është e njëjtë dhe vetëm emrat e fëmijëve ndryshojnë, ndërsa deri më tani, asnjë institucion nuk ka ndërhyrë për këtë situatë, e cila mund të kthehet nga dita në ditë në një tragjedi.

http://top-channel.tv/2018/10/02/femijet-rrezikojne-jeten-kalojne-vjosen-me-teleferik-per-ne-shkolle/