Top Channel – Fëmijët dëmtohen nga ushqimet, probleme me nofullat e dhëmbët

Ushqimet e përpunuara dhe mënyra sesi po i ushqejmë fëmijët po u dëmton jo vetëm dhëmbët, por ka nisur t’u krijojë atyre shtrembërime të nofullave. Mjekët ortodontë thonë se ka një numër të madh fëmijësh që paraqiten për të drejtuar dhëmbët, e janë të rrallë ata që kanë strukturën e dhëmbëve perfekt.

http://top-channel.tv/2018/06/27/femijet-demtohen-nga-ushqimet-probleme-me-nofullat-e-dhembet/