Top Channel – Donald Lu largohet nga Shqipëria, dërgohet në Kirgistan

Në faqen e internetit të Shtëpisë së Bardhë sqarohet të enjten se iu dërgua Senatit lista me 7 caktime dhe një tërheqje në nivel diplomatësh dhe njeriu që drejtoi misionin diplomatik të Shteteve të Bashkuara në Shqipëri do të jetë Ambasador i Jashtëzakonshëm e i Gjithëpushtetshëm i Amerikës në Republikën e Kirgistanit, thuhet aty.

http://top-channel.tv/2018/05/25/donald-lu-largohet-nga-shqiperia-per-ne-kirgistan/