Top Channel – Dita e Europës, kremtohet përvjetori i deklaratës së Schumanit

europe-day

“9 Maji” sjell përvjetorin e deklaratës së Schumanit, si kremtim i paqes dhe unitetit në Europë. Çdo vit, me mijëra vetë marrin pjesë në vizita, debate, koncerte dhe shfaqje të tjera të organizuara për shënimin e kësaj dite, e për të rritur ndërgjegjësimin mbi bllokun europian.

http://top-channel.tv/2018/05/09/dita-e-europes-kremtohet-pervjetori-i-deklarates-se-schumanit/