Top Channel – Çmimi i bukës do të rritet. OSHEE nuk tërhiqet, çmimi do qëndrojë i lartë

buka

Një ditë më parë shoqata e prodhuesve të bukës paralajmëroi rritjen e çmimit të bukës për shkak të çmimit të energjisë. Por OSHEE thotë se ajo do të zbatojë me rigorozitet vendimin e entit rregullator duke i këshilluar furrat që kanë dhe aktivitete të tjera, ti ndajnë ato nga ai i prodhimit të bukës.

http://top-channel.tv/2018/04/30/cmimi-i-bukes-do-te-rritet-oshee-nuk-terhiqet-cmimi-do-qendroje-i-larte/