Top Channel – 6 fëmijë në 30 metra katror

Një nënë me 6 fëmijë në Libofshë të Fierit, po jetojnë në 30 metra katror dhe fëmijën e fundit e ka lindur në rrugë. 3 ditë më parë në Qendrën Shëndetësore të Libofshës kanë lindur 2 binjakë. Ishte lindja e parë pas 9 vitesh. Infermierja tregon për gjendjen e rënduar psikologjike dhe shëndetësore të nënës, e cila bebin e parë e lindi jashtë ambienteve të spitalit. Ajo bën apel për të ndihmuar këtë familje të zhytur në mjerim, me 6 fëmijë që nuk arrijnë të sigurojnë ushqimin e përditshëm. (min 7:35)

https://www.youtube.com/watch?v=yFtipo_l0tQ