Top Channel – “100 fshatrat”, Rama kritika bashkive: Jo vetëm rrugë, shumë pak aplikime për agroturizmin

Kryeministri Edi Rama në një takim për “100 fshatrat” kritikoi bashkitë për më shumë vëmendje ndaj fshatit, jo vetëm në infrastrukturë. Duke iu referuar projekteve për agroturizmin, ai tha se aplikimet nuk ishin as sa numri i bashkive të vendit, dhe për këtë qeveria u detyrua të rihapë thirrjen.

http://top-channel.tv/2018/07/20/100-fshatrat-rama-kritika-bashkive-jo-vetem-rruge-shume-pak-aplikime-per-agroturizmin/