Orientimi për karrierën dhe ndërlidhja e të rinjve me tregun e punës

Ana, Juli, Eva, Arbani dhe Deiv nga grupet rinore Impact të World Vision Albania në Tiranë zhvilluan sot një takim me drejtues të Sektorit të Zhvillimit të Karrierës dhe Sektorit të Nxitjes së Punësimit në Bashkinë Tiranë, ku prezantuan nismën e tyre më të fundit #Career4Impact. Gjatë bashkëbisedimit me Znj. Joniada Hito dhe Znj. Joniada […]