Qëndrim Publik

Organizata World Vision Albania është tejet e tronditur që rastet e dhunës ndaj fëmijëve, vazhdojnë të ndodhin. Ne dënojmë çdo formë dhune, abuzimi dhe neglizhimi dhe bëjmë thirrje për të garantuar mbrojtjen e plotë të çdo fëmije. Mbrojtja, siguria dhe përkujdesja për fëmijët janë çështje serioze, të cilat duhet të marrin vëmendjen kryesore të të […]