Muaji antitrafik, të rinjtë e grupeve IMPACT mesazhe kundër trafikimit të qenieve njerëzore

#worldvisionAlbania #worldvisionshqiperi #organizataperfemijet #organizataperfemijet #terinjte #rini #femije #Youth #children #adolesents

Nën moton “Nga ndërgjegjësimi në veprim: Bashkohuni në luftën kundër trafikimit”, u lançua sot në Tiranë fushata kombëtare në kuadër të muajit kundër trafikimit të qenieve njerëzore. Aktiviteti hapës i fushatës, synoi ndërgjegjësimin e publikut në lidhje me parandalimin dhe luftën kundër #trafikimit të personave dhe do të pasohet nga një sërë aktivitetesh të tjera […]